top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Infra management
IT guy in a server room

INFRASTRUKTÚRA
MANAGEMENT

Tapasztalatunk szerint a informatikai üzemeltetés több mint egy egyszerű ügyfél - szolgáltató kapcsolat. Ez a forma akkor működik igazán jól, ha a felek között bizalmi, partneri kapcsolat áll fenn, melyet szakmai tudással, odafigyeléssel és szorgalommal igyekszünk elnyerni. Ez teszi lehetővé az üzleti vezetés és az informatikai szolgáltató között egy hatékony, kétoldalú kommunikáció létrejöttét annak érdekében, hogy az üzlet által megálmodott terveket az informatikai eszközök a lehető legjobban támogassák és fordítva, az informatikai lehetőségek üzleti lehetőségekként jelenjenek meg.

A vevő igényei és a támogatott szolgáltatások függvényében az informatikai üzemeltetés megvalósulhat távolról, vagy az ügyfél telephelyén.

hand connecting cable to cloud

INFORMATIKAI ÁLLAPOTFELMÉRÉS, TANÁCSADÁS

Úgy érzi, hogy cégének informatikai működése nem optimális? Esetleg szeretné, ha egy független szakértő is áttekintené a szolgáltatást, hogy arról reális képet kapjon? Vagy csak kíváncsi, hogy mik a fejlesztés lehetőségei a személyi számítógépek, szerverek, hálózatok, alkalmazások és folyamatok esetében?
 
A tanácsadás eredményeképpen nem csupán felmérést és a problémák feltárását végezzük, de azok megoldására is konkrét javaslatot teszünk független attól, hogy azok kivitelezésében részt vesz-e cégünk vagy sem.

Célunk nem mindenáron a vezető informatikai megoldás kihelyezése, sokkal inkább a megbízó igényeinek és reális lehetőségeinek leginkább megfelelő szolgáltatás kialakítása.

Cloud_apps_467x700_29202836.jpg

FELHŐSZOLGÁLTATÁS

A felhőszolgáltatások olyan megoldást biztosítanak informatikai rendszerei számára, ami a saját környezetben üzemeltetett rendszerekhez képest

  • hatékonyabb,

  • könnyebben skálázható,

  • könnyebben kezelhető, és

  • biztonságosabb.

Ezek a jó tulajdonságok olyan versenyelőnyt biztosítanak, ami világszerte megfigyelhető a felhőszolgáltatásokat kihasználó cégek sikerében.


A legnagyobb szolgáltatókkal (Microsoft Azure, Google, Amazon) dolgozunk, de  magyarországi hosting környezetet is tudunk biztosítani. Bármelyiket is választja, a futtatókörnyezet GDPR kompatibilis lesz.
 

Egy korosodó on-premise rendszer élettartamát szeretné megnyújtani? Bővítené meglévő rendszere kapacitását növekvő vállalkozása számára? Új, bárhonnan elérhető szolgáltatás indítását tervezi? Ezekre mind a felhő nyújthatja a legjobb megoldást!

Tanácsadás
Szerverek_19610645.jpg

KERESKEDELEM

Ügyfeleink igényeinek megismerését, valamint a szükséges méretezési feladatok elvégzését követően javaslatot teszünk a beszerzendő eszközökre és alkalmazásokra, kiemelten:

  • szerverek

  • tároló eszközök

  • mentési eszközök és alkalmazások

  • asztali és hordozható számítógépek

  • Microsoft licencek

 

Cégünk Microsoft viszonteladó, melynek keretében kedvező licenc vásárlási és bérleti konstrukciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

A fentiek mellett, biztosítjuk az üzleti működés bármely területén felmerülő informatikai eszközigény gyors, rugalmas és költséghatékony kielégítését.

PDA_visual_495x700_2543609.jpg
Kereskedelem
bottom of page